Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-05@12:37:54 GMT

زیرساخت‌های آموزش در کرمانشاه فراهم شده است

تاریخ انتشار: ۱۱ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۲۱۵۰۹

زیرساخت‌های آموزش در کرمانشاه فراهم شده است

رضا شیرزادی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا، به راه اندازی شبکه اجتماعی دانش آموزی «شاد» توسط وزارت آموزش و پرورش اشاره کرد و افزود: تمام شبکه های اجتماعی داخلی در این شبکه ثبت شدند و همه مدارس کشور به اجبار موظف اند با انتخاب یک شبکه پیام رسان داخلی عضو آن شوند.
وی توضیح داد: همه مدارس باید در سامانه سناد آموزش و پرورش ثبت نام و نام کلاس های مدرسه، نام معلم کلاس، شماره همراه معلم و نام تک تک دانش آموزان کلاس را با مشخصات کامل وارد کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
شیرزادی ساعت تشکیل کلاس ها در شبکه های پیام رسان را براساس ساعت کلاس درس در طول هفته دوره تحصیلی سال عنوان کرد و گفت: هر کلاس درسی یک گروه در شبکه ای اجتماعی که مدرسه انتخاب کرده راه اندازی و در زمان ساعت درس در طول هفته، کلاس مجازی تشکیل می دهند و معلم مطالب درسی را به صورت برخط، صوت و فایل به دانش آموزان منتقل می کند.
او اضافه کرد: هزینه همه کلاس های شبکه ها اجتماعی رایگان است و والدین نگران هزینه های آن نباشند.
پیشتر مدیرکل آموزش و پرورش کرمانشاه از ثبت نام ۹۸ درصد سیستم آموزشی استان در شبکه سراسری اجتماعی دانش آموزی شاد خبر داد و از آمادگی مدارس استان برای برگزاری کلاس ها در شبکه های اجتماعی داخلی از ۱۵ فروردین ماه اعلام کرد.
شیرزادی در پاسخ به سوُال خبرنگار ایرنا، آیا در مدارس روستایی و دورافتاده استان هم شرایط آموزش از طریق شبکه های اجتماعی فراهم شده است؟ گفت: در اکثر قریب به اتفاق مدارس سطح استان با تعاملی که بین آموزش و پرورش و والدین دانش آموزان شکل گرفته شرایط فراهم است، اما در مناطق دورافتاده، محروم، مرزی، صعب العبور و عشایری که با مشکل اینترنت روبرو است، دانش آموزان از طریق آموزش «کاربرگ» هر سه چهار روز یک بار توسط معلمان محلی آموزش می بینند.
شیرزادی در ادامه آموزش کاربرگ را روشی دانست که  معلم با یک بار حضور در منطقه، آموزش عملی را به دانش آموزان و والدین می دهد  و از آنها تا جلسه بعد انجام چند تکلیف عملی را از آنها می خواهد.
آموزش کاربرگ بر پایه بازی و فعالیت محور است
رییس آموزش و پرورش دوره ابتدایی استان کرمانشاه نیز در گفت و گو با ایرنا گفت: آموزش به روش کاربرگ بیشتر در دوره ابتدایی اجرا می شود و قبل از بحران کرونا نیز در دستور کار آموزش و پرورش استان برای دوره ابتدایی بود.
ناهید افضلی افزود: آموزش کاربرگ بیشتر بر پایه بازی و فعالیت برای یادگیری دانش آموزان دوره ابتدائی طراحی شده است زیرا بچه ها با بازی یادگیری خیلی بهتری دارند.
وی در ادامه بیان داشت: در مناطق صعب العبور و عشایر استان که امکان حضور معلمان کمتر است آموزش و پرورش استان از طریق دهیاران و در تماس با والدین دانش آموزان از آنها می خواهد یک سری راهکارها و فعالیت که برای دانش آموزان در کاربرگ ها طراحی شده از بچه ها بخواهند و بازخورد گزارش دهند.
وی داستان خوانی، داستان گویی و داستان نویسی که پایه سواد خواندن و نوشتن است محور اساسی آموزش کاربرگی در مناطق محروم دوره ابتدائی دانست و گفت نقاشی، جمله سازی و فعالیت های عملی از دیگر محورهای مهم این نوع آموزش است که بیشتر برای دانش آموزان عشایر، مناطق صعب العبور و محروم طراحی شده‌است. 
افضلی در پایان بر نقش آموزش معلمان نیز در طرح تاکید کرد و از همه معلمان،  مدیران سازمان آموزش و پروش استان که در شرایط سخت بحران کرونا همچنان  از تلاش و کوشش دست نمی کشند تقدیر کرد.
استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت، ۳۲۰ هزار دانش آموز و۲۸ هزار فرهنگی با چهار هزار و ۶۰۰ مدرسه دارد.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا آموزش و پرورش استان اینترنت مدرسه مدیرکل آموزش و پرورش وزارت آموزش و پرورش بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی آموزش و پرورش دانش آموزان شبکه ها کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۲۱۵۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاس‌های بازیگری برای دانش آموزان تهرانی

به گزارش خبرنگار مهر، فرقی نمی‌کند کودک و نوجوان شما دختر باشد یا پسر؛ یکی از جذاب‌ترین مهارت‌ها برای دانش آموزان نوجوان و جوانان بازیگری است.

به تازگی یک دوره آموزش بازیگری ۳۶ ساعته برای دانش آموزان مناطق ۹ و ۲ و ۵ و ۱۷ و ۱۸ و ۱۶ به همت آموزش و پرورش شهر تهران، اتحادیه انجمن‌های اسلامی شهر تهران و شهرداری در حال برگزاری است که قرار است برگزیدگان این دوره به سریال‌های سدا و سیما و فیلم‌های سینمایی معرفی شوند.

این برنامه با حمایت اتحادیه انجمن اسلامی دانش آموزان شهر تهران و سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در حال برگزاری است.

این برنامه پس از رایزنی و آغاز همکاری اتحادیه انجمن‌های اسلامی شهر تهران و معاونت فرهنگی و هنری منطقه ۹ شهرداری تهران آغاز شد. علاوه بر این خانه مهرآباد مکان آموزشی لازم را برای این دوره از کلاس‌های بازیگری در اختیار دانش آموزان گذاشت و کانون فرهنگی تربیتی فجر هم محیط آموزشی خود را برای آموزش بازیگری خواهران آماده کرد.

در حقیقت ویژگی بارز این دوره از کلاس‌های بازیگری، اختصاص دو کلاس کاملاً مجزا برای دختران و پسران بوده است تا همه دانش آموزان بتوانند به راحتی در کلاس‌های دوره شرکت کرده و علاوه بر آموزش بازیگری تمرینات بدن و بیان را انجام دهند.

این دوره از آموزش بازیگری در حال برگزاری است و قرار است دور جدیدی از آن در آینده‌ای نزدیک از طریق مدارس شهر تهران در سطحی وسیع‌تر برگزار گردد.

بر اساس اظهارات مربیان آموزشی این دوره که از مجموعه رسانه‌ای جنگل در این دوره حاضر هستند؛ قرار است با همکاری و معاونت مسئولان آموزش و پرورش شهر تهران و سازمان صدا و سیما، هنرجویان این دوره آموزشی در سریال‌های تلویزیونی که قرار است برای صداوسیما تولید شود متناسب با سن و شخصیت‌های مورد نیاز به کار گرفته شوند.

کد خبر 6096976 علی قدمی

دیگر خبرها

  • کلاس‌های بازیگری برای دانش آموزان تهرانی
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت/ زمان ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع مشخص نیست
  • جای خالی معلمان ماهر مجازی
  • ضرورت تأمین زیرساخت‌ها و ایجاد جاذبه در آموزش و پرورش
  • یک درصد آسیب های اجتماعی رفتارهای «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • سنجش ۸۸ درصدی دانش آموزان پایه اول در اردبیل
  • کلاس‌های تخریبی دانش‌آموزان و معلمان را عذاب می‌دهد
  • یک درصد آسیب‌های اجتماعی رفتار‌های «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • هشدار درباره افت درسی و ترک تحصیل دانش‌آموزان
  • یک درصد آسیبهای اجتماعی رفتارهای «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز